Monday, February 27, 2006

Scrapaddicteds månadspaket




Mars månad innehåller papper från Polar Bear Press och Cherry Arte. Det är underbara papper att jobba med - lite nya och ovanliga men härliga.

Monday, February 20, 2006

Sportlov


Första riktiga lediga dan och vi har slappat och haft det så skönt! Jag var till Norrköping en sväng och barnen och Peter var hos Barks och lekte. Vi blev kvar där sen hela dan och barnen hade så kul tillsammans.
Mycket OS på TV blir det och jag försöker scrappa lite. En layout idag efter en skiss på Scrappiz.

Sunday, February 19, 2006


Är det bara mina barn som är helt galna?? Detta är min älskade dotter i full färd med att sjunga Sjörövarfabbe och för att göra det bra måste man ha en lapp för ögat. Det blir ju ännu bättre om man tar två! Hon gör det helt frivilligt och klistret på stickersen är nog inte det bästa för det var inga problem att ta bort det.


I onsdags var jag hembjuden till Annette som har Hobbyboden i Finspång för att inspirera och instruera henne och några till inom scrapping. Det var superkul och alla blev helt bitna. Vi har bestämt en träff hos mig och kommer nog träffas nån gång i månaden för att scrappa tillsammans. Jag gjorde två layouter med det material som hon hade. Det var utmanande och inspirerande att scrappa med väldigt begränsat material. På en med hoppande Benjamin har jag använt två 6 x 6 bitar och på fisklayouten har jag mest bara lekt vilket syns.

Monday, February 13, 2006


Måndagar är trötta dagar och denna var inget undantag. Jag somnade en stund mellan 5 & 6 vilket inte är bra men det är sånt som händer. Blev utmanad av Mariante på Scrappiz att scrappa utifrån en bild och den layouten kom till på 20 minuter. Ytterligare en har det blivit och det är skönt att få undan lite av alla kort som ligger. Sorterade mina papper igår vilket resulterade i att jag hittade papper som jag nästan glömt att jag hade.


Sunday, February 12, 2006



En om dan - det gör mig glad och harmonisk. Grabbade bara tag i några kort och gjorde denna. Jag testade något nytt för mig nämligen att ha ett mönstrat som bas. Jag har också för första gången gjort en dold text. Det är bilder från min mammas hus och min gamla lekstuga. Det är verkligen speciellt att se sina barn leka med samma leksaker.

Saturday, February 11, 2006


Igår var vi i Linköping och tittade på Disney on Ice. Det var myckte spännande och hela familjen var helt slut. Jag var också tvungen att baka 100 kakor till kyrkkaffet på kvällen. Trots att jag knappt kunna hålla ögonen öppna lyckades jag få till en layout som jag blev nöjd med. Korten har legat tillskurna länge och jag har plockat fram dem ibland utan att hitta inspiration men nu så bara föll det på plats.
Papperet kommer från min lilla hobbyaffär här i Finspång.

Friday, February 10, 2006


Har scrappat en layout idag inspirerad av Anna G. Jag har använt QK hjärtan och massa småbitar av mönstrat papper. Dymo köpt både i sverige och USA.
Dessutom fick jag ett roligt mail idag om en kommande bokpublicering av två layouter. Det är en skissbok från Blueprints. Extra roligt är det också att flera av mina kompisar på Scrap That Moment också kommer med i den. De fick mail för flera dagar sen så jag trodde loppet var kört men det var det alltså inte. Man ska inte scrappa för att söka bekräftelse men det är mycket roligt när man får ett bevis på att man är duktig.

Thursday, February 09, 2006




Jag har scrappat idag i lite Malena stil tror jag. Jag har återupptäckt mina akrylfärger vilket är roligt. Ett annat roligt sätt att använda mönstrade papper är att klippa ut titlar. Med en bra sax är nu det också en av mina favorittekniker. Alla kort från samma tillfälle. Layouten blåbärsflickor är gjord efter en skiss av Helen L på Mysbebbarscrap.

DT layout


http://www.scraproom.se är sponsor för Scrappiz DT den här månaden och denna layout har jag gjort med material från dem. Jag har embossat hjärtan i kartong från MM. Pennorna är underbara souffle från Sakura.

Annonsinspiration



Jag älskar att jobba med annonser som inspiration. Det finns nåt rent och fräscht som jag gillar i det grafiska. Här ser ni annonsen jag inspirerats av och resultatet. Vill du se fler exempel så finns det annonsutmaningar på både Scrappiz och Scrap That Moment.
Första inlägget i min egen blog. Jag ska testa detta och det kommer vara inriktat på min scrapping.