Tuesday, June 27, 2006

Nytt månadspaket från Scrapaddicted




Juli månadspaket från Scrapaddicted är mycket somrigt och härligt. Som vanligt är det papper från två tillverkare och inspirationen bara flödar så fort jag öppnade kartongen. Jag är helt inne på att använda vitt som bakgrund fast det i paketet följer med underbar matchande cardstock.
Vi var på en utflykt en dag i juni och tog kort på en maskrosäng. Det blev många somriga kort som kommer på många layouter.

Sunday, June 18, 2006

Finspångsträff




Vi hade scrapträff i kyrkan i onsdags och det är alltid så roligt. Denna gången var vi fem stycken och så mig. En tjej från Scrappiz som jag inte träffat tidigare (va kul att se dig Johanna) och en arbetskompis till mig som precis börjat ( vilken rolig överraskning Cia).
Jag fick en del gjort - en helt färdig och så några påbörjade. Det är den översta jag blev klar med. Jag passar på att lägga upp två av mina senaste alster också.

Saturday, June 10, 2006

Nya sponsorer på Scrap That Moment



Varje månad är det en eller flera sponsorer på Scrap That Moment som ger oss material att skapa av. Denna månad är det två för mig nya företag.
Det ena är Mermaid Tears och det andra är Wausau Papers. Wausaupapers sponsrade oss med härliga enfärgade papper med en alldeles speciell glans på. Det är glittriga men inte för mycket, de är blanka på ett lagom sätt. Det ser lite ut som när man använt chalks på ett papper. Dessa papper går utmärkt att skriva, printa eller stämpla på. De passa väldigt bra till lite högtidligare layouter eller som jag gjorde en tivoli layout. Det var precis samma skimmer som på de radiostyrda bilarna. Färgerna är också härliga - vad sägs om perfekt marsipantårtefärg!
Kolla gärna in galleriet på Scrap That Moment