Wednesday, August 30, 2006

Basic Grey hos Scrapaddicted


Jag fick en bunt med BG papper från Scrapaddicted och gjorde denna sommar layout. Dessa papper inbjuder verkligen till att scrappa alla soliga, färgglada bilder från sommarens alla bad. Layouten kommer också visas i Janes bås på mässan i Göteborg till helgen.

Monday, August 28, 2006

SWE Scrapbook



Ni har väl inte missat vår nya inspiraitonsplats på nätet. Helene och Åsa har startat en mycket sprudlande blogg med inspiration i massor. Det händer alltid nåt nytt där - flera gånger om dan. Länk här.
Dessutom har jag den stora äran att ingå i deras Inspirations Designteam. Jag har gjort några alster på uppdrag av dem. Två visar jag nu och de andra får ni vänta lite på....

Det är två dubbla layouter där den ena utgår ifrån en skiss av Helene och den andra är egenkomponerad. Jag älskar att arbeta med mycket foton och stora foton. De säger så mycket i sig själva. Såna här layouter gör sig nästan själva med bara foton, lite mönstrat papper och text- det gillar jag!!

Sunday, August 27, 2006

September månadspaket från Scrapaddicted




Hösten börjar närma sig och det märks både ute och inne. Därför har september månadspaket från Scrapaddicted lite dovare färger och mönster. Det är mönstrat papper från Wild Aspargues och Polar Bear Press. Det innehåller också underbar chipboard och stickers. Underbert rakt igenom!!!

Thursday, August 17, 2006

En annorlunda RAK utmaning



Karolina (Peterlina) på Scrappiz kom på en rolig utmaning där vi skickade lite papper och dekorationer till varandra som vi sen skulle använda till en layout. Jag fick ett härligt paket från just Karolina som jag skapat två layouter av. TACK!!!

Tuesday, August 15, 2006

Scrap That Challenge



Lynette på Scrap That Moment har utmanat oss i DT att göra layouter av samma papper. Denna månad är det ett rosa - orange papper från Mara Mi som alla fått att slösa sin kreativitet på.

Dessa två layouter blev mitt resultat. Kolla gärna in galleriet här för mer inspiration.

Thursday, August 03, 2006

Ny månad på Scrap That Moment



Denna månad har vi fått härliga papper och transparenter från Hambly Studio. Deras produkter är handgjorda med silkscreen teknik. De är verkligen något extra. Jag har förstått att de är lite dyrare men det är det värt för detta är produkter med kvalitet. Här ser ni två bilder mer finns i galleriet på Scrap That Moment.

Wednesday, August 02, 2006

Snabbscrappade layouter





Eftersom jag scrappar alla bilder som jag framkallar så måste jag ibland göra enkla snabba sidor. Det är inte mindre roligt utan när andan faller på är det väldigt inspirerande. Här kommer några sidor från en sådan period i mitten på sommaren. Det är en hel del hopplösa kort från kalas och besök på busfabriken i Linköping. Dessa sidor betyder mycket för barnen då det är dokument från viktiga händelser i deras liv just nu.