Wednesday, November 15, 2006

Snabbscrapping





Vi hade Finspångsträff (fast vi var bara 2 st) igår och jag har snabbscrappat hela fyra layouter och det på bara 1,5 timme. Visserligen var jag i kyrkan många timmar men pratade och pratade med typ varend en jag mötte. Ibland är det bara så roligt att scrappa undan och inte lägga ner hela sin själ på layouterna. Ännu roligare är det att vara nöjd med de enkla layouterna.

De mönstrade papperen på layouten om Bön i kyrkan och Simstil är från Urban Lily och Dreamstreet Paper och finns hos Scrapaddicted.

Friday, November 10, 2006

Novembers sponsor på STM






Treehouse Memories är ett företag som tillverkar fantastiska papper. Jag har inte sett de i så många affärer men de är väl värda att leta på.
Vi designers fick en stor hög med papper från dem att skapa layouter med. Det svåraste var att veta var jag skulle börja för alla är så lättanvända och alla passar ihop med alla. Sicka delekata problem man har som scrappare.
Här har ni mina DT alster. Jag har inspirerats av flera svenska scrappare: från Anna G har jag snott blomman, Helena H har inspirerat mig till Gullungelayouten och från Anna B har jag snott stjärnlayouten.
Titta gärna in i galleriet på Scrap That Moment för mer alster med dessa underbara papper.