Sunday, January 28, 2007



En del foton bara scrappar sig själva. När jag fick detta fotot framkallat visste jag direkt att det skulle bli en layout med något av de nya Alla hjärtans dag papperen. Fotot är taget under vårt pepparkaksbak och det är en ren slump att tröjan är röd. Min man gjorde ett hjärta i pannan på barnen bara på skoj och jag var framme med kameran så klart.
Dessa underbara kärleks papper är från Bo Bunny och finns hos Scrapaddicted.

Sunday, January 14, 2007

Kolmården





Jag har försökt att vara både kreativ och få undan kort från året som gått. Insåg nån gång i höstas att jag scrappat väldigt lite om Kolmården till Miriam medan Benjamin har fått massor av sidor därifrån. Så detta får ses som ett försök att åtgärda det felet. Detta är ju lätt hänt med andra barnet och jag känner att det är viktigt att se upp. Jag har varit lite galet kreativ i kombinationen av papper. Den mest stilrena är en scraplift av Mikla (tack för inspirationen).

Sunday, January 07, 2007

Fem (eller 6) mönstrade papper


Scrapaddicteds blogg har vi en utmaning just nu att använda fem mönstrade papper. Efter att ha suttit och tagit emot alla bidrag blev jag så inspirerad att jag var tvungen att göra min variant. Jag har också använt en av Forma Hantverks underbara textstämplar med en kärleksdefinition.

Monday, January 01, 2007

Två mammor



Jag har gjort två väldigt lika layouter till mina barn med höstens skolfoton. Jag har haft dessa foton framme flera gånger utan att få till något men så öppnade jag paketet från Forma Hantverk med deras egna papper och vips var sidorna färdiga. Tack!!!