Thursday, April 26, 2007

Maj månadspaket från Scrapaddicted





Ett vårigt härligt paket med krispiga färger och mönster. Det är papper från Sassafras Lass och College Press. De senare papperen är dubbelsidiga och lika härliga vilken sida du än tar.

Med i paketet följde också blommor, brads och en underbar penna.

Wednesday, April 25, 2007

Snabbelisnabbscrappat





Fick en sån enorm lust att bara scrappa undan lite kort som inte är fantastiska konstverk men som har med vår historia att göra.


Här är gårdagens och dagens resultat.


Jag hade så roligt när jag gjorde den med en hoppande Miriam. Jag bara plockade upp den ena dekorationen efter den andra som låg i min lilla överblivet burk på scrapbordet och det blev så bra. Ibland ska man bara köra utan att tänka så mycket!!!

Sunday, April 22, 2007

Forma Hantverks stämplar




Forma Hantverk har gjort så underbara stämplar. Det är tre stycken jouranling stämplar och massa swirls i olika storlekar.


Här kommer tre med dessa stämplar. Den översta är något utflippad eller kallas det kreativitet?? Det var roligt att skapa i alla fall.


Min underbara dotter!!





Tre layouter med min fantastiska dotter. Defn första är en ny sida av Miriam som kommit nu på vårkanten. Hon börjar bli stor och då klarar man nästan alllt som att hjälpa till med dukningen.
Den andra visar ett foto som fångat mycket av hennes personlighet. Det är så typiskt henne med tungan, håret, att själv ha tagit fram en liten handduk och så klottret på dörren i bakgrunden.

Den tredje visar Miriam på skridskor - det lärde hon sig denna vinter utan problem. Vi var så imponerade!!!

Jag har använt papper från Daisy Bucket Design, Sassafras Lass och dekorationer från American Krafts. Allt finns hos Scrapaddicted.

Monday, April 09, 2007

Min pysselplats




Äntligen är det någorlunda städat i min lilla scraphörna så att jag kunde ta bilder. Jag sitter i ett hörn av vårt sovrum. Man kan säga att jag har två delar av hörnan. Den inre är en gammal garderob där jag har stämpelgrejer, symaskin och massas skräp. Där är det mycket trångt men jag kan klämma in mig och sätta mig vid symaskinen. Det är skönt att ha den uppställd hela tiden utan att den står framme.
Utanför är den andra hörnan där jag har mitt lilla bord, mappvagnen och så hyllor med dekorationer och verktyg på. Skrivbordet är inte stort 80 x 50 cm. Jag måste därför lägga undan alla lådor så fort jag använt dem och det är bra. Ivarhyllan bredvid är av den smala modellen och där hamnar papper och halvfärdiga layouter om de inte hamnar ovanpå mappvagnen. Där kan det ju inte heller bli för mycket så det krävs ständig städning.
Alla dekorationer har jag i stapelbara lådor liksom foton. Jag har två korgar/öppna lådor med nya förpackningar och saker som inte passar nånstans. Min verktygsväska från Clas Ohlsson innehåller allt jag behöver som pennor, saxar, stansar, linjal, lim osv.
Ni ser att sängen är precis bredvid mappvagnen och det är egentligen för nära men med draperiet där det är skyddas mappvagnen. Dessutom ser man inte alla grejer när man ligger i sängen. Det skulle ge ett mycket rörigt intryck om jag skulle behöva se alla hyllor varje gång jag låg i sängen. Det går också att dra för draperiet helt om man vill.

Friday, April 06, 2007

April månadspaket








Dags för ett nytt månadspaket från Scrapaddicted. Detta var fantastiskt inspirerande och jag har gjort många layouter. Det är så härligt med Janes paket för det är alltid två olika papperstillverkare och ofta två olika färgställningar - det ger mycket bredd och skaparlust!!


Denna gången kommer de mönstrade papperen från Rusty Pickles och Bo Bonny Press.