Wednesday, October 31, 2007

Bo Bunny från Scrapaddicted





Jag fick i förra veckan ett paket från Jane med härligt färgglada papper från Bo Bunny. Jag fick också med ännu mera filtdekorationer!!!


Jag hann en innan jag åkte till Malmö på Scrapmara med Jane och resten gjorde jag därnere. Det är papper och produkter från två serier. De färgglada heter Clownin Around och de prickiga heter Double Dot. Bradsen och banden tillhör Double Dot serien.


Det blev härliga sommarbilder med dessa papper och så en av Benjamins verk. Han håller precis på att lära sig läsa och skriva och är så stolt över det. Och det är jag med!!!


Thursday, October 25, 2007

Filt är underbart!!!



Queen & Co har kommit med nya härliga filtband som finns på många ställen att köpa. Jag har fått några ifrån Forma Hantverk och det var en fröjd att skapa med dessa. Det som inte var en fröjd var att klistra dit dem - de är självhäftande och har en tendens att häfta fast sig på allt på väg till layouten. Men det är värt det för det blir så snyggt när man äntligen får dit dekorationerna!!


Alla papper kommer också från Forma Hantverk.


Thursday, October 18, 2007

Två layouter från helgen



Jag scrappade en hel del både på uppdrag och för min egen del. Dessa bara blev till och fort gick det också. Benjamin har skrivit titeln på den med blommorna och så har jag använt de nya filtbanden Queen & Co.

Sunday, October 14, 2007

SEI Maderia Islands






När jag såg dessa papper blev jag kär men hade ingen aning hur jag skulle använda dem. Jag och Jane pratade om att de var snygga och så säger hon att du kan få jobba med dem - gulp tänkte jag - vad ska jag då hitta på. Men jag sa JAVISST och så kom papperen hem till mig.


Jag tänkte först när jag såg dem att det är vuxna papper och papper till resor och naturbilder. Jag anade problem då jag inte har sådana foton hemma. Jag har iofs gjort en vuxen layout men så blev det tre med min dotter och systerdotter.


Jag blev så nöjd för alla papper passade perfekt till mina foton trots att jag först inte trodde det!Det är roligt när man vågar lite i skapandet.


Jag har på mina sidor använt papper, Epoxy Stickers och ett ark med Tabs and Frames - det är också stickers. Alla SEI:s produkter hittar du här.




Saturday, October 06, 2007

Finspångsträff utan papper

I torsdags hade vi träff i Finspång och jag hade med mig allt - utom pappersväskan. Först ville jag bara åka hem men så kom alla givmilda scrapvänner och erbjöd papper. Jag försökte utmana mig att använda så lite pappers om möjligt. Jag fick två ark cardstoch av Emma och så rotade jag i Kias, Emmas och Fias spillbitslådor. TACK!!!!!


Två av layouterna är helt täckta med foton och jag fäste de faktiskt på kopieringspapper för att spara cardstock. Två layouter är helt utan mönstrat papper - jag har bara använt dekorationer och ett ark från Journalers Notebook. Kul att det går att göra bra grejer med lite material!!