Sunday, March 16, 2008

Layouter med Forma Hantverks produkter

Två layouter med härliga produkter från Formas sortiment. Den första en kärlekslayout tänkt att sitta i Miriams album. Orange papper stämplat med notstämpel - helt underbar!!!! Jag är galen i noter och detta är ett fantastiskt verktyg. Nu kan jag skapa notpapper i alla färger!!!!


Mönstrat papper från American Crafts liksom vita thickers. Jag har klippt ut några rankor som dekoration.



Nästa layout är också en kärleksförklaring till vår härliga dotter - vilket nästa alla layouter just nu blir.

Fotot är från vårt traditionsenliga pepparkaksbak och lika traditionsenligt målar pappan ett hjärta i pannan med mjöl på barnen. Här är temat dock hennes ständiga glädje.


Papperet är från American Crafts och det bruna är baksidan som det blev en remsa över ifrån. Hjärtana är Formas egna chipboarddekorationer som är så mysiga!!



Friday, March 14, 2008

Kids från American Crafts

Härliga papper i rött, grönt och vitt - passade till så mycket som ni ser.
Här finns alla papper från American Crafts hos Scrapaddicted.

Först ett gammalt kort på Miriam när hon var liten bäbis. Jag scrappar flera gamla bilder för att de ska få varsinna layouter i sina album. Det är verkligen roligt att plocka fram fina kort som jag redan scrappat och få tillbaka alla goa minnen.Här har jag klippt ut hjärtan från papperet som heter Best Friend.

Material:
American Crafts Kids Best Friend
American Crafts Kids Red Rover
American Crafts Kids Freckles
Rubons: Basic Grey
Thickers
Magnetic Stamps Providence


Jag har klippt ut cirklar ur papperet som heter Bike Ride.

Material:
American Crafts Kids Nap Time
American Crafts Kids Bike Ride
American Crafts Kids Freckles
Rubons: Basic GreyThickers Daiquiri


Den här kom till sist då jag ville få med alla fina papper som ingick i serien. Det är roligt när allt passar så bra ihop så det bara är att plocka bitar. Jag har också klippt ut ett hjärta som jag gjorde i den första.

Material:
American Crafts Kids Show and Tell
American Crafts Kids Red Rover
American Crafts Kids Piggy Bank
American Crafts Kids Best Friend
Thickers
Frills


En dubbel med många foton som legat ett tag. Jag valde att arbeta med papperet som heter Juice Box och det är tvärrandigt. Det har jag svårt för så jag klippte till det så att jag kunde räta upp det. Jag valde som dekoration bara några utstansade cirklar från ett annat papper. Jag gillar att göra såna här layouter som är lite dokumentära. Barnen älskar att titta på dem i sina album och det går fort och lätt att göra.

Material:
American Crafts Kids Juice Box (fram och baksida)
American Crafts Kids Piggy Bank
Thickers
Frills


Julfoton passade lika bra som sommarfoton. Benjamin var tomte hos oss och gjorde det kanon. Jag har prövat ramar och fotohörn från Ki Memories vilka är roliga att arbeta med. De kostar lite mer men är dekorationer som gör det där lilla extra på ett alster.


Material:
American Crafts Kids Cereal
American Crafts Kids Red Rover
Ki Memories Pop Culture Green Corners och Green Frames
Band: Bo Bunny
Thickers

Sunday, March 02, 2008

Flyttfåglar från Forma Hantverk

Forma Hantverk har släppt några nya stämplar som är supermysiga. Några passar bäst till kortmakerie men några ville jag pröva att använa i mitt scrappande. Den här stämpeln är den ena.
När jag såg den här stämpeln blev jag väldigt förälskad i den. Jag kunde inte riktigt föreställa mig hur jag skulle använda den på en layout men på något sätt skulle det gå.
Den här layouten är min första med stämpeln och jag gillar hur papper och stämpel ramar in fotot på vår badtunna. När vi sitter i badtunnan ser vi moln dra förbi eller bara en oändlig stjärnhimmel. Samma frihetskänsla ger mig dessa fåglar.