Wednesday, September 16, 2009

Designat säljer Scenic Route

Scenic Route är ett av mina absoluta favoritföretag. Deras papper kan man använda till vad som helst och jag tröttnar aldrig. Det spelar ingen roll vad de designat - det är fantastiskt!!

Den här serien heter Garden Grove och går i gröna, gula och orange färger. Det är papper med diskreta mönster i klara färger som är så lättscrappat.


Här har jag använt paperet Pleasant Place. Ett foto som det här behöver inte så mycket mer än rätt papper. Blommor från Heidi Swapp och knappar från Basic Grey. Bokstäver från My Little Shoebox.


Ett foto med kantarelller var liksom tvunget till dessa papper. Bakgrundspapperet heter Lemonwod Lane. De små mönstrade bitarna kommer ifrån Garden Strip 3. Bokstäver från My Little Shoebox. En liten tapebit från Heidi Swapp fick också plats.


Ett litet minne från en kväll när min dotter fixat te åt mig, med sugrör och allt. Papperet heter Garden Strip 2. Dekorationen kommer från Basic Grey och det sitter en bit mönstrat papper i mitten av blomman. Stämpeln är från Unity Stamp Company.


Gult är inte fult utan somrigt och härligt. Papperet heter Cypress Street. Dekorationerna är fynd från mina lådor.


Sista layouten går i orange med papperet Brookhurst Street. Några knappar, spillbitar och en rubon som dekoration. Jag har gnuggat rubonen på en bit OH-plast för att kunna placera den på rätt ställe utan att vara rädd att ta sönder den eller göra fel.
// Malena

Sunday, September 13, 2009

Vacker son!

Ja vad säger man om den här prinsen? Vacker som en dröm eller nåt?

Vecka 37


Det blev foton den här veckan också. Jag var lite orolig och fotade järnet nu i helgen och när jag sen skulle välja fick jag avstå flera bilder. Det går verkligen att fota allt och lite till om man bara bestämmer sig.
Veckan som gått har varit en stressig arbetsvecka med trötta kvällar med ljusglimtar. Vid middagen en kväll så berättade Benjamin en vansinnigt rolig historia om ett ljus som de hört på församlingslägret. Jag är så glad för vårt familjeliv som innehåller så mycket glad gemenskap. Många långa fina samtal och glada skratt har det blivit vid vårt köksbord. Jag har tvättat och tvättat för att ta mig igenom högarna runt om i huset som bestått av badväskor från i somras, teaterkläder, skor och massa vanliga kläder och lakan.
I lördags var det skol - OS för barnen. De sprang och hoppade längdhopp och tog sig till final båda två. Benjamin har börjat med trumpetlektioner och är så glad och stolt över sin fina pockettrumpet. Benjamin och jag hade en fotostund vid en graffitivägg i Finspång. Jag har åkt förbi den i över ett år och tänkt ta foton där och nu var det dags. Både jag och Benjamin fastnade på bild.
Lördag betyder godis och tv-spel. Söndag betyder kyrka för oss. Lite tid för läxor måste man också klämma in.

Saturday, September 12, 2009

Tv-spel

Jag har ju haft Studio Calico att halvår vilket har varit så utmanade. Nu har jag slutat pga ekonomiska skäl men än har jag lite papper kvar. En av de roliga sakerna med kitet var att de i varje paket har med några egentillverkade papper. Som den pappersälskare jag är uppskattas det väldigt mycket. Det här rödturkosa papperet som för tankarna till arkitekt eller mattebok är ett sånt papper. Det passade så bra till Miriams outfit. Fågeln är från Heidi Swapp och bokstäverna från SEI.

Friday, September 11, 2009

Hur enkelt får det vara?


Mönstrat papper, foto och några bokstäver - klart! Oförskämt enkelt men snyggt om jag själv får säga.

Jordgubbar och vinbär

Sommarens fröjder är scrappade! Tack Anna Stenman för papperen - det är bra med en scrapvän som har alla gröna nyanser man kan behöva!


Wednesday, September 09, 2009

Heidi Swapp för Designat

Designat är en så otroligt inspirerande affär!!! Efter att Scrapaddicted la ner så undrade jag vem som skulle kunna ersätta det fantastiska utbudet och jag har hittat butiken. Att jag dessutom har fått förmånen att vara DT där är en lyckosam bonus. Jag fick en välfylld påse av Camilla nu i helgen med produkter från bla Heidi Swapp och Scenic Route. Jag scrappade och scrappade - tjoff, tjoff. Det är så lätt med underbara produkter.

Designats webbutik.

Alla papper från Heidi Swapp hittar du här.


Här har jag skapat med underbar cardstock från Jilibean Soup. Den är grövre än annan Kraft cardstock, känns som kartong. Jag har dekorerat med tape från Heidi Swapp med sommartema. Det är så enkelt att skapa med den är tapen - bara riva av och klistra dit. För oss som älskar mönstrat papper i remsor så är det ultimat!

Fjärilarna är diecuts som följer med det här papperet. De är lite embossade i vitt med fina detaljer.


På den här layouten har jag tagit två remsor från det här papperet och kapat lite i kanterna. Att lägga till gul blev en läcker kontrast. Blommorna är från Heidi Swapp, knapparna från Basic Grey och bokstäverna från My Little Shoebox.


Här ser ni de fina fjärilarna.


Mer underbara fjärilar på grön bakgrund men med inslag av rosa. Det passade perfekt till min rosa prinsessas kalas. Den rosa textrutan är från diecutspapperet. Jag har ökat prinsesseffekten med blingstenar i rosa och vitt.

Tuesday, September 08, 2009

Vecka 36


En härlig septembervecka med solsken och klar luft. Miriam och jag fotade i slottsparken och Benjamin var på fotbollsträning. Det var första gången på mycket länge. Miriam och jag passade på att fota lite i åkern under tiden. Innan vi for iväg så överraskade barnen mig med att dammsuga nedervåningen - jag blev så glad!! Vi plockade fram Michael Jackson på Spotify åt Benjamin vilket han blev så glad över. Miriam blev också glad över sitt nya skrivbord och sin nya stol. Det blev en bra plats för att skriva några av alla hennes lappar och berättelser. På fredagen åkte jag iväg på scrapträff medans familjen for iväg på församlingsläger. Vi hade varsin underbar helg!

Lift x 2



Jag hittade en läcker layout i en av mina nya scraptidningar och gjorde en lift av den. Layouten gav mig mersmak så jag liftade mig själv eller gjorde en ny variant. Ett roligt sätt att skapa!

Thursday, September 03, 2009

Malena scrappar med QK





De här layouterna gjordes förra sommaren men har blivit liggande. Nu i helgen fick de inspirera på stora QK-dagen. Jag är mycket nöjd med den kreativitet jag lyckas med trots att jag inte är en så hängiven QK tjej - ni kommer ju ihåg -våga vägra quickutz?

Vimplar är snyggt!

Mer finns att se på Scrappiz!

Wednesday, September 02, 2009

Kvällsmys


Fotot är taget rätt nyss en härlig fredagkväll med tre barn i familjen. Solen sken och efter kvällsmaten bjöds det på show av framförallt Benjamin. Han var inte jätteglad åt att alla barn skulle stå på scenen men vi föräldrar var glada!

Papperet är helt underbart och kommer ifrån Sassafras Lass. Det är så där med moln och ballonger. Jag har bara lagt till knapp, hjärta och en liten metalldeko vid fotot. Och så titeln förstås.

Tuesday, September 01, 2009

Havreåker i kvällsolen


Idag var det fotbollsträning för Benjamin och Miriam och jag följde med. Bredvid fotbollsplanen finns en åker och Miriam föreslog att vi kunde ta kort och plocka lite ax där för här var det ingen bondgård i närheten så risken för att bli drabbade av en ilsken bonde igen var liten. Dessutom var vi bara i kanten där säden ändå lagt sig av regnet.

Det var helt underbart ljus där och jag lyckades fånga dottern i farten.