Thursday, February 25, 2010

Frukost


Jag har under åren fotograferat många saker i vårt vardagsliv bla frukostbordet. Just lördagsfrukost är så speciell då man i lugn och ro kan äta, lyssna på radio och läsa tidningen.

Sunday, February 21, 2010

Kärlek


Har så sakta börjat redigera bilderna från vår resa. Hittade genast en favorit tagen en dryg timme sen vi fick Samuel i vår famn. Vi har kommit tillbaka till vårt guesthouse och vi sitter ute och väntar på att de ska städa klart vår lägenhet. Men vi satt ju inte i sjön utan kunde mysa tillsammans.

Smittande skratt



Det här är en layout som faktiskt tog flera månader att göra. Dels tog det lång tid att värka fram den och så när jag var mitt i skapandet kom jag på att det skulle passa bra med små utstansade fjärilar. Jag försökte beställa från en butik i Usa flera gånger men det var knas med kundkorgen så det tog flera veckor innan jag fick iväg beställningen och sen ytterligare några veckor för att få paketet. Jag hade sagt till mig själv innan att man kan ju inte vänta med att göra klart en layout för att man ska beställa nåt men den här hade bara hamnat på hyllan så när punchen kom så gjorde jag klart den.
Jag gillar upplägget med många olika foton från olika tillfällen, både vinter och sommar. När jag satt med den så kände jag att jag hade så många fina foton som i sig inte innehöll en så viktig historia men så här tillsammans så kan de berätta något annat. Temat fick bli Miriams smittande skratt som är så typiskt henne.

Saturday, February 20, 2010

Vår bäbis!


Jag snabbscrappade lite igår bara för att komma igång och den här är en av resultatet. Vår mysig, mulliga bäbis!! Papper fråb Lily Bee och Jenny Bowlin som finns hos Designat.

Friday, February 19, 2010

Basic Grey för Designat






Innan vi åkte var jag på en lyxig scrapträff med gänget som ordnar vår stora träff i Linköping. Jag hade då också fått ett paket med underbara produkter från Camilla. Här är de layouterna jag gjorde då. Papper och stickers kommer ifrån Basic Grey Sugar Rush.

Monday, February 08, 2010

Tre veckor


Nu är vi hemma igen efter tre underbara veckor i Sydafrika. Idag är det också tre veckor sen vi fick vår son i vår famn. Det är en härlig, mysig och lättsam bäbis. Han äter, sover och gillar att gosa med oss. Han är tjock, gosig och dreglar hela tiden. Han pratar och skrattar mycket. Han är mycket älskad av alla i familjen!!

Sunday, February 07, 2010