Wednesday, March 29, 2006



Jag har skapat för full i veckan trots att jag haft mycket att göra. Igårkväll satt jag uppe jättesent och fick en sån energikick av att vara kreativ. Jag har scrappat med helt underbara papper från Paper Saloon som Jane har i sin affär. Kolla in dem är ett hett tips.

Tuesday, March 28, 2006

Öljetter



Jag har fått i uppdrag av Jane att visa hur en silent setter fungerar och inspirera till användande av öljetter. Det har varit roligt och fränt att arbeta med ett helt tyst verktyg. Det känns helt magiskt men det fungerar faktiskt. Det har också varit roligt att använda lådan med öljetter som stått orörd länge.

Sunday, March 19, 2006




Jag har kommit igång igen känns det som och det är roligt. Jag kommer också behöva min kreativitet de närmaste veckorna för olika DT uppdrag. Det är skönt att ha fått undan lite vanligt emellan uppdragen.
Detta är resultat av en annonsutmaning på scrappiz och en skissutmaning på mysbebbarlistan. Den senare blev sne i scanningen och kunde inte göras bättre. Det är Benjamin som dikterat för mig: "Jag har en tokig pappa men det är bra för det är ju jag med. Titta!" Behöver jag säga att jag tycker att han är underbar ( både far och son!!)?

Thursday, March 16, 2006


Ofta händer det att layouterna inte alls blir som man tänkt sig. Ibland till det sämre och ibland till det bättre. Den jag avslutade på förmiddagen faller under den senarae kategorin. Jag hade bara tänkt att tjoffa ihop något som en dokumentation om Miriams jul för jag har haft så lite inspiration till julbilderna. Men så händer det sig att det blir riktigt bra när jag börjar. Det gillar jag!!!!

Monday, March 13, 2006


Jag fick en hög med nya SEI papper från en DT kompis från USA. De är urfräna och passade så bra till våra födelsedagsbilder. Jag har suckat över dessa kort i över en vecka nu så det känns så skönt att jag äntligen fick till det. Hittade en bra skiss i en bok av Becky Higgins också. Det är bra att ha lite inspirationsböcker att ta till när man kör fast.

Saturday, March 11, 2006



Jag tycker det går trögt med scrappandet fast det är nog så att jag har lite för höga krav. Man kan inte bara spotta ur sig layouter hela tiden och det är ju nästan det jag gör. Försöker nu att scrappa lite efter skisser och lifta lite för att få tillbaka lite flyt. Dessa två är gjorda efter en skissutmaning och annonsutmaning på mysbebbarlistan.

Wednesday, March 08, 2006



Månadens sponsor på Scrappiz är www.minneskatten.se Vi har blivit utmanade att göra layuoter med extra fokus på journaling och det är roligt. Jag tittade igenom mina första album för några dagar sen och det slog mig att jag saknade text på många sidor. Sån där tråkig text som säger vilken månad bilden är tagen och i vilket sammanhang är ovärderligt. Jag ska inte underskatta den typen av journaling i min fortsatta scrapping. Jag tänker ibland att det finns två slags scrapping - den mer konstnärliga och den som mest handlar om att dokumentera livet. Det är oftast roligast att scrappa de där bedårande layouterna och så växer högarna med kort som bara dokumenterar livet. Det är synd att det är så. Det borde lyftas fram mer i tidningar och på forum. Kanske ska det bli min nya mission!!!!
Dessa layouter är mina första denna sponsormånad.

Saturday, March 04, 2006



Har scrappat lite i helgen. En snölayout med bilder från julhelgen. Suddiga men charmiga. Den andra layouten är bidler från Miriams 2-årsdag. Det mönstrade papperet är utskrivet från ett digitalt kit via www.scrappychick.com

Wednesday, March 01, 2006

Nya papper från Polar Bear Press



Jane har fått in superhärliga vår papper från Polar Bear Press. Jag har fått förmånen att scrappa dem både med min och med hennes gullunge.