Monday, December 31, 2007

Januari månadspaket från Scrapaddicted

Ett nytt härligt månadspaket finns i shopen hos Scrapaddicted. Det är skimrande romantiska papper från Bo Bunny och glittrande papper från K & Co. Dekorationer med i paketet är härliga tags och glittriga bokstavstickers.

Det här är vårt julkortsfoto taget 24 nov hemma hos oss. Jag tyckte dekorationerna från Scenic Route passade så bra här med det rosa och svarta.


Världens sötaste stjärngosse eller hur? Det blev två olika luciatåg för Benjamin i år. Ett med skolan och ett med barnkören.



Jag lekte med de romantiska färgerna i kombination med fotot på Benjamin. Det är en så härlig min på det här fotot där man ser hans tandlösa leende som var så typiskt för sommaren 2007.


Den här layouten gick superfort att göra och jag använde de småbitar som blivit över. Det är vär lilla söta kusin Emmanuel och Miriam som gosar tillsammans.


4 comments:

webmosterhelene said...

Sååååå underbara! Är så avis på din underbara stil!!! Du är så duktig!

Ha ett riktigt gott slut på året, vännen!!!

Stor kram!

Anonymous said...

Du gör så mycket fint, det är ett rent nöje att kika in här! Gott nytt år!

Monica said...

God fortsättning! Vilka fina barn du har... Benjamin som stjärngosse är det gulligaste jag sett på länge! Kram.

Articsisters said...

Vi behövde stämplar inför ett scrapprojekt som handlade om Sveriges vilda djur. Det resulterade i att vi tog fram lite stämplar och nu säljer vi dem vidare till er som har jägare i familjen, barn som är inresserade av djurspår eller någon som ser en möjlighet att göra ett snyggt kort med spår på.

Välkommen att titta in på vår blog.

Lena & Lisbet