Saturday, December 13, 2008

Jul med Forma Hantverk

Forma Hantverk har släppt flera kolllektioner egendesignade papper. I höstas kom deras serie KULÖR som består av prickiga papper i många färger. Nu har det kommit ett jultillägg med papper i brunt. Det är ett prickigt, ett med pepparkakor, ett med bruna hjärtan och det sista med julord. Helt underbara produkter i god kvalité. Pröva om du inte redan har gjort det.


http://www.formahantverk.se/

Layouterna är gjorda i formatet 6 x 12"



Jag scrappade för ett tag sen en layout med mina tankar om jul och jultraditioner. Den här kan ses som en uppföljare. Min dotter tog fotot igår och jag blev så glad över det. Jag gick idag och tänkte på vad för tema en layout med det fotot skulle ha och så helt plötsligt så kom det - jag vill önska mig själv en god jul. Jag har listat några saker som jag ska tänka på under årets julfirande som att sänka kraven, njuta, vila, umgås, äta gott m.m. Det röda papperet heter prickar röd. Det är också en liten utklippt pepparkaka från papperet med pepparkakor.

Så här ser vårt julfoto ut i år och här är layouten väldigt enkel. Bakgrundspapperet är jultext och det gröna heter prickar grön. Granen är konstruerad av oregelbundet klippta trianglar med blingstenar som röda kulor.

Nästa layout är ett litet minne från pepparkaksbaket. Det var viktigt med mjöl i ansiktet och mössa. Jag har lagt till rött i form av bokstäver, hjärtan och apelsinnät. Det är så underbart fin färg på de näten. Jag har lekt med tre av de bruna papperen från årets serie: jultext, prickar brun och pepparkakor.

2 comments:

my world said...

Hej! Ville bara säga att jag har något till dig i min blogg! Kram och god jul

Anonymous said...

Så vackra LO er du gör i nyskapande enkelhet. Läser ofta din blogg och njuter av dina foton och dina kreativa konstverk. Vill önska dig en god jul och ett gott nytt år och tacka för att du delar med dig!
hälsningar Anna