Sunday, August 09, 2009

Vecka 32

Min sista vecka av sommarlovet har gått till ända och jag skulle mer än gärna fortsätta flera veckor till. Men det är roligt att jobba också och om fem veckor åker vi till Turkiet. Och så hoppas vi att snart få åka till Sydafrika också. Vi håller tummar och tår att vår väntan på lillebror eller lillasyster inte blir jobbigt lång. Vi har i helgen varit iväg på vår årliga Brunisträff och hjärtat det värker när man sett alla fina bruna barn. Jag fattar inte att vi faktiskt ska få ett barn till även om det kan dröja länge. Gud är verkligen god!!!

Veckan som gått kan sammanfattas med simskola och brunisträff. Miriam har lärt sig simma 10 meter och kan också både hoppa och simma på djupt vatten. Benjamin har inte mycket kvar på Järnmagistern. Vi är mycket stolta över våra duktiga barn. De har fått en hel del godis som både mutor och belöning. Sen är det ju så bra att de kan öva sig på att handla själva i kiosken. På tisdagen var vi på Bönergården på kvällen då jag fick äran att döpa tre vänner. Det var en helt fantastisk kväll med solen som glödde över sjön. En annan härlig kväll var det högläsning på balkongen. Trädgården fortsätter att ge oss ätbart. Vi äter gurka hela tiden och vår lilla blåbärsbuske ger många goda blåbär.

Helgen har varit underbara både får barn och vuxna. Bruna barn överallt och bus och lek dagen lång!

3 comments:

Sockergrynet said...

Åh vad roligt att ni väntar på ett syskon!!! Håller mina tummar för att väntan bli kort och ser fram emot att få se fina bilder på lillebror eller syster.

kram

Karin B said...

Åh vad kul och spännande att vänta på syskon! Hoppas inte väntan blir för lång!

Camilla said...

Men vad härligt att läsa att ni väntar ett syskon!! Hoppas väntan inte blir för lång nu bara.
Kram