Friday, October 16, 2009

Vecka 40

Jag börjar bli klar även med semesterveckorna. Igår kväll fastnade jag totalt i Photoshop vilket var härligt. Men arbetsdagen var seg med för lite sömn i kroppen. Tur att det var fredag.


Vår sista halva vecka i Turkiet och hemkomsten till frost, regn och kyla. Benjamin längtade hem för att börja på bandyträning. Lördagen fick ägnas åt att köpa skridskor och hjälm och så bar det iväg för första träningen som han längtat efter i flera år.
De sista dagarna på semesterna tillbringade vi mest vid poolen. Det hoppades, döks, simmades och utfördes allehanda vattenkonster av barnen. Vi vuxna löste korsord, lästa eller bara slappade i solen. En kväll tog vi en promenad ner till hamnen och stranden för att bada i solnedgången och äta på restaurang. Det var en helt oförglömlig kväll med så mycket energi i den nedgående solen och gemenskapen i vår familj. Jag är så tacksam för mina nära och kära!
Sista kvällen på hotellet var det trollkarlsshow som Miriam deltog i. Samma trollkarl hade varit där veckan innan och då fick Benjamin medverka i flera nummer. Han var otroligt duktig.

No comments: