Sunday, October 18, 2009

Vecka 42


En hektisk höstvecka. Peter hade en ledig måndag och städade hemma - då blev jag lycklig! Barnen skjutsades till skolan en dag och jag tycker de är så söta när de går över skolgården med alla sina väskor. Det är så mycket de ska hålla reda på och faktiskt så fixar de det.
Benjamin kollar klockan innan han sticker iväg med kompisarna. En stunds fotografering med fika efteråt blev det på torsdagen när solen värmde oss.
På fredagen var det premiär för Barda. Tillsammans med ostbågar var det en mysig stund. Lördag är träningsdag för Benjamin och den här veckan fick jag följa med och frysa. Men det var det värt för han är så duktig och älskar verkligen att åka runt på isen. Vi hann också klippa gräset och nu när gräsklipparen varit på lagning kunde Benjamin äntligen pröva att klippa. Han tyckte det var väldigt roligt så han körde hela gräsmattan. På söndagen var det utflykt till Bönergården där vi åt pizza och letade svamp. Vi hittade inte mycket men det underbara vädret gjorde oss på gott humör trots att svampskörden inte blev så stor.

No comments: