Thursday, April 24, 2008

Sushi, cykla och bada


det är nog vad mina barn bäst tycker om i livet. Här är det tre layouter gjorda bara för att det var roligt. Cykel och badlayouterna blev faktiskt gjorda på vår träff i förra veckan som jag sa att jag inte hade gjort något på. Men det kändes som att jag bara satt där och pratade. Jag hade först tänkt att ha badfotot på en 12 x 12 men det gick inte. Men när jag bytte format så gav den sig själv - va lustigt att det är så ibland. Det är härliga papper från Sassafras på den, samma papper men både fram, baksida och bård. Sen är det journalingruta och klammer från SEI.

Miriams cykellayout påbörjades på träffen och avslutades hemma. Jag vill så gärna göra mer dekorerade sidor ibland som Jenny Sandberg tex med små saker att upptäcka i alla hörn men det vill sig inte riktigt. Stämplarna är från Gelatins Big and Wild Thing.
Jag köpte först det lilla setet när det kom ut men så när det släppt en större variant så kunde jag inte motstå den. Så nu sitter jag med samma stämplar i två storlekar. Är det någon som vill köpa den lilla så hör av dig.

Och så sushi! Bilder från ett besök i Stockholm när vi var på Cosmonova. Ni ser vad lyckliga barnen var över att få äta så mycket sushi de ville. Papper från Color Conspirancy och SEI.



2 comments:

erica said...

Vilka underbara LOs! Jag är definitivt intresserad av stämplarna. Skicka ett pm på Scrappiz (druvan) om du inte redan har sålt dem.

Anonymous said...

Jättefina stämplar. Jag vill oxå ha dem. Ifall du sålt dem, vet du var jag kan köpa dem?

Ha det bra,
Annica




annicaahlqvists.blogg.se