Sunday, February 22, 2009

Vecka 8


Vecka 8 innebär sportlov för oss. Barnens sportlov började med en resa till Ronneby som jag inte har några foton ifrån. På måndagkvällen kom de hem efter 5 timmars bilresa. Peter var helt slut och däckade i sängen. På tisdagen var det ponnyridning för dagmammorna och vi fick vara med fast vi var lediga. Vi passade på att fika också i Finspång, är det sportlov så är det.
Vi hade bestämt att ta tag i köket den här veckan och så blev det. Jag har tapetserat och Peter har målat panel. Det blir så fint! Det är mycket kvar med lister och nya fönsterfoder men det närmar sig. Vi måste ta tag i de gamla köksluckorna och golvet också. Vårt kök består av en ny IKEA del och en gammal med målade luckor från när huset byggdes. De behöver målas om. IKEA luckorna är inte heller fina men de kan vi bara byta ut då det är standardmått. Det tar vi sen.
De spolade isen hos oss i helgen så Benjamin har i stort sett bott uppe på plan. Det är så bra för han kan gå dit själv. Jag tog ett foto på honom när han går på vägen med hjälm och klubba.
Vi badade i vår badtunna både onsdag och torsdagkväll och på torsdagen hade vi gäster. Det var så mysigt att sitta och prata länge ute i det varma vattnet medans barnen leker med varandra. Fika med Ballerinakex och korv med bröd till kvällsmat. Om man inte gör det så stort så behöver det inte vara jobbigt att umgås med vänner. Ostädat och målningen pågick också - det är skönt med sådana vänner som tar en för vad man är.
Pulkaåkning under helgen med extrabarn och systerdotter och slappa stunder i soffan - det är sportlov det!

No comments: